Jednodnevna putovanja za članove kluba 2018.

28.04.
19.05.
26.05.
13.07.

21.07.
15.08.
07.10.
Bribirske stijene
Kvarnerska rivijera
Mala Iron Pedala
Iron Pedala
19 serpentina
Velika Gospa

Cetingradska osmica

Biciklijade 2018.


15.04.   
Proljetna biciklijada
31.05.    Tijelovska biciklijada
16.06.    Od Korane do Skradske gore
25.06.    Putevima 110 brigade
08.07.    Karlovačke 4 rijeke
2.-5.08.  Županijska biciklijada

Višednevna putovanja za članove kluba 2018.

06. - 08.04.
02. - 09.06.
25. - 26.08.  
08. - 09.09.
22.09. - 01.10.
Breveto Balaton
Lijepa Naša 2

Vršič
Pedale idu na more
UCI Innsbruck 2018.

1. Županijska biciklijada

Po prvi put je organizirana biciklijada koja je prolazila kroz sve gradove i općine Karlovačke županije. 20tak biciklista Pedale Laganini krenuli su na put iz Karlovca 5.8.2010. Prolazeći kroz gradove i općine pridruživali su im se i ostali biciklisti.

1. dan: 5.8.2010.

Prvi dan Pedale su prošle relacijom Karlovac - Draganić - Ozalj - Kamanje - Žakanje - Ribnik - Netretić - Bosiljevo - Generalski stol - Tounj - Ogulin

Prva nas je ugostila Općina Draganić gdje smo i zapalili svijeće poginulim braniteljima iz Draganića. Nakon kratkog odmora krenuli smo do Ozlja na kratki predah. Preko Kamanja i Žakanja smo došli do starog grada Ribnika. U Bosancima su nam se priključili biciklisti iz BK Babaroge iz Ogulina, koji su nas pratili do Ogulina. Putem nas je zahvatilo nevrijeme, kiša nas je oprala ali svi smo ipak sigurno stigli u Ogulin u učenički dom. Nakon dobre svinjetine Pedala je zaspala i punila baterije za sljedeći dan. Kako je 1. dan izgledao možete vidjeti na sljedećim slikama:

     

2. dan: 6.8.2010.

Relacija: Ogulin - Oštarije - Josipdol - Plaški - Saborsko - Rakovica - Slunj

Odmah nakon jutarnje kavice krenulo se putem Slunja. BK Babaroge su nam se još jednom pridružili i ispratili. I ovaj dan je bio kišnog raspoloženja, ali Pedala je hrabro krenula. Nakon ugodnog iznenađenja kojeg su nam pripremili Hare Krišna sljedbenici, još ugodniji doček smo imali u Saborskom gdje su nas dočekala 30tak djece. Općina Saborsko nas je ugostila sa izvrsnim čobancem a za uzvrat je naš biciklist Mladen provjerio bicikle i napumpao gume svima koji su to zatražili. Vjerojatno ni vulkanizer nebi uspio toliko guma napumpati u jednom danu.

Punog trbuha krenuli smo dalje, nakon kratkog obilaska Plitvica negdje prije Rakovice uhvatila nas je strašna mećava, ali petorica hrabrih i po takvom vremenu su stigli u Slunjsku sportsku dvoranu gdje smo prenoćili uz zvukove raznih pjevača koji su pored dvorane milozvučno pjevali.

I tako je prošao dan kojeg će sigurno zauvjek ostati u sjećanju svih biciklista Pedale Laganini.

3. dan: 7.8.2010.

Relacija: Slunj - Cetingrad - Maljevac - Topusko - Gvozd - Lasinja

Odmah ujutro smo posjetili Rastoke. Tko god nije bio na Rastokama preporučujem da se posjete jer rijetko gdje se može vidjeti tolika ljepota prirode. Zastali smo u Cetnigradu kojemu je na isti dan bio i dan općine. Preko Topuskog i Gvozda po napokon lijepom sunčanom vremenu došli smo u Lasinju.

4. dan: 8.8.2010.

Relacija: Lasinja - Vojnić - Krnjak - Barilović - Duga Resa - Karlovac

Četvrtog i zadnjeg dana 1. Županijske biciklijade krenuli smo putem Karlovca. Putem su nam se pridružili i članovi BK Karlovac. Zahvaljujemo općini Krnjak koja nas je okrijepila za daljnji put a posebno općini Barilović gdje smo ručali.

Pred ulaskom u Karlovcu, imali smo i jedan kvar na biciklu, te je jedan naš član morao odustati. Ali srećom pa je to bio jedini kvar na čitavoj biciklijadi.

<

I tako je Pedala Laganini nakon 4 dana i više od 400 prijeđenih kilometara stigla u Karlovac. Zahvaljujemo svim općinama, gradovima i ljudima koji su nas ugostili i pomogli nam u ostvarenju ove biciklijade. Naravno, ova biciklijada je tek početak našeg druženja sa Karlovačkom županijom. SRK Pedala Laganini se raduje sljedećoj Županijskoj biciklijadi!