Jednodnevna putovanja za članove kluba 2022.

28.05.
 ------
02.07.
Čarobna Lika
Plitvički krug
Kupa - dolina leptira

Biciklijade 2022.


20.03.   
Proljetna biciklijada
30.05.    Putevima 110 brigade
16.06.    Tijelovska biciklijada

25.06.    Od Korane do Skradske gore
10.07.    Karlovačke 4 rijeke
6.-7.08.  Županijska biciklijada
02.10.   Cetingradska osmica

Višednevna putovanja za članove kluba 2022.

15. - 21.08.
10. - 11.09.
Karlovac - Ilok  
Pedale idu na more
MARATONI:
30.04. - 01.05. 

27.08. - 28.08.

Fleche 360km
BRM 200/300/400 Karlovac

Obavijesti

REDOVNE KLUPSKE VOŽNJE
Subotom i nedjeljom, s polaskom u 08,00 h iz klupskih prostorija u vojarni Luščić.

Kanjon Korane

SRK PEDALA-LAGANINI organizira 29.08.2020. godine (subota) jednodnevno kružno biciklističko putovanje:

- Kanjon Korane –

Tijekom 2019. godine SRK Pedala laganini je odradila jednu off-road rutu dolinom rijeke Mrežnice. S obzirom da se je članovima svidjela vožnja, i ove godine naša Pedala će odraditi jednu rutu slične težine, ali kanjonom Korane koji je isto tako lijep i netaknut kao i kanjon rijeke Mrežnice.
Kao što svi već znamo, Korana je predivna rijeka, ali još uvijek dovoljno nesitražena. Ovom rutom Pedale će proći jedan mali dio kanjona Korane i obići područja gdje još Pedala nije prošla.

 

PLAN PUTA (85 km):

Karlovac (prostorije kluba) –
Donji Velemerić
15 km   08:00 – 09:00 (60 min)    15 min odmor
Donji Velemerić – Krnjak 10 km   09:15 – 10:15 (60 min)    15 min odmor
Krnjak – Čatrnja 10 km 10:30 – 11:30 (60 min)    15 min odmor
Čatrnja – Koranska strana kanjon     
10 km 11:45 – 12:45 (60 min)    60 min odmor i ručak
Koranska strana – Perjasica 5 km         
13:45 – 14:15 (30 min)     15 min odmor
Perjasica – Zvečaj (skela) 15 km          14:30 – 15:30 (60 min )    15 min odmor
Zvečaj – Karlovac 20 km 15:45 – 17:00 (75 min)
   
Hrana i piće:
u vlastitoj režiji

- mapa -

Poveznica na mapu

Kanjon1

Pozivaju se biciklisti SRK „Pedala Laganini“ da razmisle o učestvovanju u biciklijadi. Biciklijada se vozi bez pratnje servisnog vozila, te je nužno da se vozi MTB ili cross biciklima, jer je najveći dio trase makadam i šumska cesta. Napominjemo da je zadnje mjesto za opskrbu u Krnjaku i (eventualno) Čatrnji, tako da je sve potrebno voziti sa sobom ( hrana i voda ). Ručak se organizira na milnu na Korani pored Koranske strane.